Vaaran poistuminen voi olla parempi Chelsea

  Maurizio Sarri lähtee Chelseasta tänä kesänä odotetusti. Klubi antoi hänelle luvan rikkoa sopimuksensa, joka kestää vuoteen 2020. Sarri on ollut rehellinen hänen halusta palata Italiaan. Chelsean vasemmanpuoleinen Emerson Palmieri on raportoitu olevan avoinna Italiaan. Hän on tullut Chelsean tärkeäksi toimijaksi tällä kaudella, koska hän on esittänyt useita vaikuttavia esityksiä Premier League ja Europa League.

  Sanotaan, että Tiemoue Bakayoko pysyy Chelseassa ja haluaa todistaa arvokkaan AC Milanon lainan jälkeen. Milano maksoi 6 miljoonan dollarin lainasumman tuoda Bakayoko Serie A: lle viime kaudella. Nyt tämä nuori pakkaa Chelsea pelipaita ja palaa. Sen jälkeen, kun italialainen jalkapallo oli elossa testauksen alussa, ranskalainen muutti omaisuutensa. Ja se on tervetullut uutinen, kun Bakayoko on asetettu palaamaan Bluesiin.

  Eden Hazard on nyt pois Madridista täyttääkseen elinikäisen unelmansa. Hän oli yksi Premier Leaguein erottuvimmista. Kun Hazard lähtee, Chelsean on kehitettävä klubin tätä puolta. Jos Eden Hazard laittaa jalkapallo pelipaidat ja täyttää kaikki alaehdot, klubi saa jopa 150 miljoonaa puntaa. Se voi olla parempi klubille. Chelsean on opittava ja opittava nopeasti.

  Verwante Tags

  jalkapallo pelipaidat Chelsea pelipaita

  Reacties

  Note: HTML is not translated!