2 : 0

  Paris Saint-Germain on allekirjoittanut Pablo Sarabia

  Barcelonan keskikenttäpelaaja Philippe Coutinho on aina ollut kiinnostunut PSG: lle. Jos Barça haluaa tuoda Neymarin takaisin, heidän on maksettava käteistä ja annettava pelaajille vastine. Philippe Coutinho tekee tämän mahdollisuuden totta. Coutinhon edustaja on neuvotellut muutosta Ranskan pääkaupunkiin viikkoja. Lisäksi PSG hyötyisi sopimuksesta. Brasilialainen onnistui vain 11 maalia 53 esiintymässä viime kaudella, mikä sai hänet tulemaan kritiikkiin esityksistä.

  Sanotaan, että Neymar voi olla valmis menemään sotaan PSG: n presidentin kanssa, jotta he voisivat siirtyä pois klubista. Brasilialainen on erittäin tyytymätön PSG: hen sen jälkeen, kun hän oli liittynyt klubiin kesällä 2017. Hänellä oli PSG pelipaita, mutta hän ei ole voinut tehdä liikaa vaikutusta Ballon D'orin tilanteeseen. Nykyisessä sopimuksessaan ei kuitenkaan ole vaihtoehtoa, joka voisi antaa hänelle mahdollisuuden lähteä ilmaiseksi.

  Pariisi Saint-Germain on allekirjoittanut Pablo Sarabian Sevillasta 20 miljoonan euron maksua vastaan. Viime vuonna hänellä oli 23 maalia ja 17 avustaa kaikissa kilpailuissa. Hän voisi olla erinomainen kauppa ilmoitetusta maksusta. Hän ansaitsee jalkapallo pelipaidat. Lisäksi ranskalainen klubi on kiinnostunut tuomaan Real Madrid -voittaja Lucas Vazquezin takaisin tänä kesänä. Vazquez on vuosien varrella ollut tuottelias Real Madridille. Real Madrid haluaa nyt myydä muutamia pelaajia.

  Verwante Tags

  jalkapallo pelipaidat PSG pelipaita

  Reacties

  Note: HTML is not translated!