2 : 0

  Manchester Citylla on Fernandinhon sopimuksen jatkaminen

  Manchester City laittaa silmänsä toiseen pelaajaan Leicester Cityn puolustajan Harry Maguiren sijasta. Klubi etsii lähtöä Vincent Komapnyn tilalle. He ovat kiinnostuneita Harry Maguiresta aiemmin tässä kuussa. Kaupunki ei kuitenkaan halua täyttää Harry Maguirelle yli 75 miljoonan puntaa. Ake liittyi Chelseaan 16-vuotiaana. Hänen liittymisensä kaupunkiin lisää joukkueensa kotimaista kiintiötä.

  Toimittajat sanovat, että Manchester City on valmis tarjoamaan Fernandinholle uuden vuoden pidennyksen. Brasilian kansainvälinen sopimus on jättänyt vain yhden vuoden nykyiseen kauppaansa. Fernandinho muutti jalkapallo pelipaidat ja liittyi klubiin Shakhtar Donetskista vuonna 2013 £ 34 miljoonalle ja hän on tehnyt 273 esiintymää kansalaisille. Vaikka klubi on vahvistanut tarjoukset sekä Rodrille että Angelinolle, Pep Guardiola uskoi, että Fernandinholla on vielä paljon tarjottavaa.

  Manchester City haluaa nostaa joukkueensa tänä kesänä voidakseen pitää Premier Leaguein määräävän asemansa. On kunnia pitää Manchester City pelipaita hyvin. He ovat kiinnostuneita Juventuksen täysipainoisesta Joao Cancelosta. Mutta sanotaan, että Barcelonan tavoitteena on päästä yhteen Jorge Mendesin kanssa. Se olisi suuri isku kaupunkiin, että he ovat epätoivoisia purkamaan 25-vuotiaan.

  Verwante Tags

  jalkapallo pelipaidat Manchester City pelipaita

  Reacties

  Note: HTML is not translated!