Madrid vastaan Sociedadin kanssa 3-1 tappiota

  Real Madrid laski sunnuntaina Real Sociedadissa 3-1-tappioon. Brahim Diaz antoi Madridille täydellisen alun sensaatiomaisella soolotakalla kuudessa minuutissa. Kun Gareth Bale jäi jälleen pois, Diazille annettiin tilaisuus auttaa johtamaan Madridin linjaa. Kun hän käytti Real Madrid pelipaita ja juoksi stadionin ympäri juhlakseen tavoitettaan, Joseba Zaldua ja Ander Barrenetxea vaativat pisteitä Sociedadille.

  Bale on ehkä jo pelannut viimeistä peliäan kauniissa Madridin jalkapallo pelipaidat. Hänen toistuvat loukkaantumiset ovat aiheuttaneet liian suuria maksuja Espanjassa. Samaan aikaan hänen kaukainen suhde tiiminsä jäseniin on ollut myös merkittävä ongelma. Kun puhutaan pelin puuttumisesta Real Sociedadia vastaan ​​sunnuntaina, Zidane sanoi: "On selvää, mitä olen tehnyt tänä viikonloppuna." Real Madridin on määrä sulkea pettymys La Liga kampanjaa Real Sociedadia vastaan ​​lauantaina.

  Real Madrid ilmoitti viime viikolla allekirjoittaneensa sponsorointisopimuksen Adidaksen kanssa kesäkuuhun 2028 asti. Kolme pelaajaa, mukaan lukien Marcos Llorente, Dani Ceballos ja Gareth Bale, tullaan myymään tällä kaudella. Siellä on joitakin uutisia ikkunasta. Chelsea eteenpäin Eden Hazard on vahvistanut, että hän lähtee Stamfordin sillalta Real Madridiin huolimatta hänen kannattajiensa kerjäämisestä.

  Verwante Tags

  jalkapallo pelipaidat Real Madrid pelipaita

  Reacties

  Note: HTML is not translated!