Liverpoolilla on henkistä voimaa

  Se ei ole hyvä merkki, kun joukkue viimeistelee pelin yhdeksällä pelaajalla ja voi pitää itseään onnekkaana. Liverpool pidettiin yhdeksän miehen kanssa viimeisten sekuntien ajan. Samaan aikaan keskiviikko-ilta Ajaxia vastaan ​​on suurempi huolenaihe. Samaan aikaan Arsenal, Spurs, Chelsea ja Manchester United ovat saaneet 99 pistettä. Mutta näistä neljästä Chelsea ja Spurs ovat ylittäneet haastajat. Liverpool on edelleen siellä taistelussa, mutta vain oikeudenmukaisesti.

  Liverpoolin myöhäisen voiton jälkeen Newcastlessa Liverpool jatkaa matkaa loppuun asti. Kloppin tiimi on uhka niin kauan kuin jokin peli on käynnissä. Lukemattomien muiden ominaisuuksiensa ja kauniiden jalkapallo pelipaidat lisäksi tällä Liverpool-tiimillä on harvinainen mielenterveys. Se oli toinen uskomaton epäselvän viihteen peli, vaikka Liverpool piti unelmansa elossa kaikkein dramaattisimmalla tavalla.

  Jos Liverpool ei voita liigaa, se ei ole sydämen tai uskon takia. Mohamed Salah yllään Liverpool pelipaita törmäsi pelin aikana Newcastlen maalivahti Martin Dubravkaan. Salah lensi kotiin Liverpooliin muun joukkueen kanssa, ja hän vieraili klubin lääkäriin ja teki testejä. Jos Salah on kärsinyt aivotärähdyksestä, se herättäisi suurta epäilystä Salahin osallistumisesta loppukauden aikana. Liverpool tarvitsee ihmeitä kotijoukkueiden edessä edetäkseen Mestarien liigan finaaliin.

  Verwante Tags

  jalkapallo pelipaidat Liverpool pelipaita

  Reacties

  Note: HTML is not translated!