Everton voitti voitonsa Newcastlesta

  Everton U23s on voittanut Premier League Cupin 1-0-voitolla Newcastle Unitedin Goodison Parkissa. Klubi tiesi, että he olivat vankka suosikki voittamaan tämän ja aloittivat toisen puoliskon uudella sysäyksellä. Toffeesit ovat osoittaneet kyvyn aiheuttaa ongelmia vakiintuneille kuudelle. Heidän Everton pelipaita myös osoittavat sen. Evertonin jalkapallomerkkien johtaja on kieltäytynyt ottamasta yhteyttä Lozanoon tai Brasilian laajan miehen äskettäin.

  Everton näyttää sitovan laina-puolustajan Kurt Zouman pysyvään kauppaan. 24-vuotias ranskalainen puolustaja on ollut ilmestys sen jälkeen, kun hän oli viime vuoden elokuussa liittynyt Evertoniin. Mutta sanotaan, että Zouma palaa Chelseaan, kun Premier League -kausi päättyy tänä viikonloppuna. Yerry Minan ensimmäinen kausi Evertonissa on joskus ollut tarina epäilystä, sekavuudesta ja huolesta. Mina on kestänyt vaikean ensimmäisen kauden Englannissa. Koska vammat ovat rajoittaneet puolustajan vain 14 esiintymään kaikissa kilpailuissa.

  Yksi merkittävä positiivinen Evertonille viimeisten 12 kuukauden aikana on ollut vaikuttava rekrytointi. Toffeesit olivat aktiivisia kesän siirtoikkunassa viime vuonna ja houkutellut kolme pelaajaa ottamaan jalkapallo pelipaidat Barcelonasta mukaan lukien Gomes. Hänestä on tullut suosittu hahmo Goodison Parkissa. Raportissa väitetään, että Inter Milan ja Roma haluavat molemmat Gomesia.

  Verwante Tags

  jalkapallo pelipaidat Everton pelipaita

  Reacties

  Note: HTML is not translated!