Chelsea on kiinnostunut Philippe Coutinhosta

  Chelsea etsii korvausta Eden Hazardille, joka on äskettäin katsellut Philippe Coutinhoa, jos he saavat tehdä siirtoja. Brasilianpukeutunut jalkapallo pelipaidat nautti 142 miljoonan euron mammuttihinnasta Barcelonan liittymisen jälkeen. Kuitenkin on paljon huhuja, että Barca haluaa harjoittaa häntä. Vaikka Coutinho ei tule halvalla, hän voisi olla täydellinen korvaava vaara.

  Chelsea on voittanut Europa-liigan, kun taas voittaja kääntyi Manchester Cityyn ja Liverpooliin tällä kaudella. Coutinho teki yli 50 esiintymistä Katalonian jättiläisille kaikissa kilpailuissa viime kaudella. Se on tarpeeksi hyvä houkutella Coutinhoa ​​panemaan Chelsea pelipaita ja pelaamaan klubille. Coutinho päätti ensimmäisen kauden Barcelonassa, jossa oli kaksi suurta palkintoa. Jos Chelsea kieltäisi kiellon, Chelsea odottaa Coutinhoa, mutta Barca voisi esittää noin 150 miljoonaa euroa entiselle Liverpoolin keskikenttäpelaajalle.

  Blues voitti Europa-liigan voittamalla Arsenalin viimeisellä viikolla. Maurizio Sarri on vahvistanut haluavansa lähteä Chelseasta. Juventus on innokas allekirjoittamaan 60-vuotiaan uuden johtajansa. Lisäksi he ovat jo tarjonneet hänelle £ 6,2 miljoonaa vuodessa sopimusta kolmeksi vuodeksi. Chelsea on kohdistanut Derbin pomo Frank Lampardin Sarri-potentiaaliseen korvaamiseen. Entinen Chelsea nro 2 ja nykyinen Englannin avustaja Steve Holland on toinen mahdollinen ehdokas.

  Verwante Tags

  jalkapallo pelipaidat Chelsea pelipaita

  Reacties

  Note: HTML is not translated!