2 : 0

  Barcelona mieluummin Neymar

  Antoine Griezmann ja Neymar ovat olleet yhteydessä Barcelonan jälleenrakennussuunnitelmaan tänä kesänä. Katalonian merkinnät ovat, että he voivat varaa vain yhden heistä tänä kesänä ja suosivat Brasilian. Neymar järkytti maailmaa sovittuaan maailmanennätykseen 222 miljoonaa euroa (£ 198m) siirtymällä PSG: hen. LaLigan mestarit ovat tehneet ensimmäiset liikkeet Ranskan klubin neuvottelujen avaamiseen. Ja Ranskan puolen urheilujohtaja sanoi, että he haluaisivat myydä, jos hinta on oikea.

  Barca johti kilpailua Neymarin jahtaaessa, koska he ovat ainoa klubi, joka kertoo kiinnostuksensa. Katalonialaiset kuitenkin arvostavat Neymaria enintään 200 miljoonalla eurolla, jotta he eivät maksa 222 miljoonan euron vapautuslauseketta käsi Barcelona pelipaita. Barcelonan on vietävä joitakin pelaajia keräämään varoja Neymarin tai Griezmannin allekirjoittamiseen. Malcomin uloskäynti on lähes pakollista, jos Neymar liittyy.

  Viimeisimmät uutiset osoittavat, että Barca on pyytänyt lykkäämään Griezmannin 120 miljoonan euron vapautuslausekkeen maksamista. Griezmannilla ei ole jalkapallo pelipaidat pukuhuoneessa. Griezmannin sanotaan olevan puutteellinen, ja hän olisi parhaimmillaan koristeellinen pelaaja. Barcelona etsii edelleen varmuuskopista. Ernesto Valverde haluaa pienemmän joukkueen, joka viittaa siihen, että useat erilaisten pelaajien täytyy lähteä.

  Verwante Tags

  jalkapallo pelipaidat Barcelona pelipaita

  Reacties

  Note: HTML is not translated!