Atletico Madrid etsii korvaa Griezmannille

  Rodri on pyytänyt Atletico Madridia antamaan hänelle jonkin verran tilaa harkita hänen tulevaisuuttaan, vaikka hän sanoi olevansa onnellinen Atletossa. Manchester City ja Bayern München ovat molemmat kiinnostuneita 22-vuotiaasta Espanjasta. Kaupunki on valmis täyttämään 70 miljoonan euron vapauttamislausekkeensa, koska hän on yksi Euroopan parhaista nuorten keskikenttäpelaajista. Rodri aloitti 41 peliä kaikissa Atletico-kilpailuissa viime kaudella.

  Ranska eteenpäin Griezmann etsii uutta klubia tänä kesänä. 28-vuotiaalla on vapautuslauseke, joka alenee 120 miljoonaan euroon 1. heinäkuuta. Näyttää siltä, ​​että hän on innokas ottamaan Atlético Madrid pelipaita. Barcelonan odotetaan virallisesti ilmoittavan allekirjoittamisesta. Atleti sanotaan olevan raivoissaan siitä, miten heidän suhteensa Griezmanniin on tulossa finaaliin. Mutta klubin on etsittävä joku Griezmannin tilalle.

  Atletico voisi mahdollisesti korvata Griezmannin Manchester Unitedin misfit Alexis Sanchezin kanssa. Suurista palkoistaan ​​United on epätoivoisesti poistanut pelaajan palkkapäivästään ennen uuden kauden alkua. Tämän seurauksena Sanchezin täytyy vaihtaa jalkapallo pelipaidat. Siellä Atletico saattaa tulla sisään Äskettäin klubi on tullut kilpailuun laskeutumaan Paul Pogban, kun taas keskimmäinen keskikenttäpelaaja Thomas Partey on vihjannut lähtiessään Atleticosta.

  Verwante Tags

  jalkapallo pelipaidat Atlético Madrid pelipaita

  Reacties

  Note: HTML is not translated!