Artikel

  Juventus 2 - AC Milan 0

  Juventus jatkoi Serie A-kauden voittamatonta alkuajoa rutiinilla 2-0 voitolla AC Milanon sunnuntai-iltana. Haluat juhlia voittoa heidän kanssaan, niin voit valita Lasten pelipaidat verkkosivuillamme.Bonucci, joka kääntyi päinvastaiseen suuntaan off-seasonin aikana, joutui yllättäen pudotuksi Ju..

  Lees meer

  Barcelona 5-1 Real Madrid

  Real Madrid kärsi nöyryyttävästä tappionsa El Clasico (taas), laski 5-1 FC Barcelona. Tässä on kolme takeaways pelistä. Onnittelut heidän voitostaan toivovat, että he pystyvät jälleen asettamaan voiton jalkapallo pelipaidat.Real alkoi toisella puoliskolla nousta esiin Marcelon maalilla, mutta Su..

  Lees meer

  Arsenal 1-1 Liverpool

  Liverpoolin keskikenttäpelaaja James Milnerin 50. Englannin Premier-liigan tavoite ei riitä turvaamaan voittoa, sillä hänen puolellaan joutuivat ratkaisemaan 1-1: n vastustajan Arsenal-nimikirjoittajaa vastaan Emirates Stadiumissa. Voit tuoda lapsesi pukeutua Liverpool pelipaita katsomaan peliä..

  Lees meer

  Barcelona 4-2 Sevilla

  Barcelona otti Sevillaa Camp Nousta ottelun jälkeen, kun hän oli ottanut vastaan vain 6 pistettä viimeisten 5 La Liga-pelin aikana ja Los Nervionensesin kanssa. Koska hänen fanit ovat valmistaneet jalkapalloilijat pelipaidat piristämään häntä.Barcelona rikkoi Sevillaa takaisin La Ligaen huipull..

  Lees meer

  AC Milan 3-1 Chievo

  AC Milanin nopea aloitus oli hieno nähdä, mutta silti turhauttavaa, kun Kessie jäi piste-tyhjä alueelta 6 minuuttia ja monta luomaa mahdollisuutta ei juuri muutettu. Laita jalkapallo pelipaidat ja näet enemmän ihanaa peliä.Gennaro Gattuson miehet ottivat kiinni, kun he jättivät puoliajan puolivä..

  Lees meer